Yaşam

İzmir’in Gözbebeği Urla’da Huzurlu Kahvaltı Mekanları

Tatil denilince aklınıza kafa dinlemek, daha sakin yerlerde keyifli vakit geçirmek ve belki de en kıymetlisi lezzetli yemekler yemek geliyorsa Urla tam da böyle bir yer. Urla ile henüz tanışmadıysanız restoranları, bağ evleri, sakin koyları ve hepsini tek çatı altında topladığımızda sakinliği ile ön plana çıktığını söyleyebiliriz. Urla’da olmasanız bile yakınlardaysanız mutlaka gidip gezin, kahvaltı durağı olarak gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz güzel ve keyifli atmosfere sahip yerleri sizler için derledik. Urla’da sabahlarınıza eşlik edecek hatta en güzel sabahlarınıza eşlik edecek bu mekanlara bir göz atalım.

1. İnek Takıntısı

Başlarda meşhur Van kahvaltısı ile popülaritesini yakalayan, ardından kaliteli hizmetten ödün vermediği için tüm Urla’ya kendini sevdiren İnek Obası, en iyisi denilince akla ilk gelenlerden biri aslında. bölgenin. Özellikle eşiniz ve dostunuzla sakin bir ortamda güzel bir kahvaltı deneyimi yaşamak isteyenlerdenseniz İnek Obası’na mutlaka bir şans vermelisiniz diyebiliriz.

Adres: Yenikent, İzmir Çeşme Cd. No:111, 35430 Urla/İzmir

Ziyaretçi Yorumları: Kahvaltının adresi, ilgi ve hızlı servisi kusursuz. 16 çeşit saydım. Hepsi lezzetliydi. Kışın şömine başında, yazın ise bahçede akşam 15.00’e kadar kahvaltı var. Teşekkür ederiz.

2. Zeytinli Konağı

Kocaman bir bahçesiyle sizleri karşılayan Zeytinli Köşk, Urla’da kahvaltı denilince birçok kişinin bahsettiği yerlerden biri. Günümüze yakışır şık bir tasarıma sahip olan Zeytinli Köşk, adını zeytinliklerin ortasındaki konumundan alıyor. Sürülebilir isterseniz, daha hafif bir kahvaltı istiyorsanız omlet ve kruvasan gibi birçok lezzeti bir araya getiren mekan, tam da çocuklarınızın bahçesinde rahatça oynayabileceği cinsten. Gitmeye karar verdiyseniz mutlaka rezervasyon yaptırın diyoruz.

Adres:Yenikent, Urla Asfaltı No:89, 35430 Urla/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Biz çok keyif aldık. Oldukça büyük olan mekan, galerisi ve atölyeleri ile birçok alternatif sunuyor. Kahvaltı için gittik, neyse ki piyanist yoktu. 4 kişilik tam bir kahvaltı aldık. Bu döneme göre oldukça uygun bir fiyat olduğunu söyleyebiliriz. Servis elemanları çok ilgili ve takipçi. Bizde yanlış bir şey bırakmadılar. Her masayı takip ediyorlar.

3. Feronia Kahvaltı Bahçesi

Şehrin kalabalığından ve gürültüsünden sıkıldıysanız ve kafanızı dinlemek istiyorsanız gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz Feronia Kahvaltı Bahçesi, doğa ile iç içe ‘huzurun adresi’ diyebileceğimiz bir mekan. Size organik ürünlerle mükemmel bir serpme kahvaltı sunan Feronia, lezzetleri ve konumu kadar güler yüzlü ve özenli servisiyle de öne çıkıyor. Özellikle aile yeri arayanlara hitap edecek mekan salı günleri hizmet vermiyor o yüzden gidecekseniz aklınızda bulunsun.

Adres: Özbek, Özbek Cd. No:7, 35434 Urla/İzmir

Ziyaretçi Yorumları: Ailecek müdavimi olduğumuz, çok nezih bir atmosfere sahip bir yer. Şehir hayatının ardından ilaç gibi huzurlu bir kahvaltı gelir. Ardından Özbek’e uğrayıp deniz havası aldığımızda tüm yorgunluklar bitiyor.

4. Pasta Kodu

Serpme kahvaltıdan daha özgün tatlarla kahvaltı edebileceğiniz şirin ve tatlı Posta Kodu, klasik lezzetlerimizin günümüzün modernizmiyle eşsiz tabaklarda buluştuğu bir mekan. Urla’nın tarihi dokusunu koruyan taş evlerden birinde yer alan işletmeye gitmeseniz bile mutlaka burayı konumlandırarak rotanızı oluşturmalısınız. Bir öneride bulunmak isterseniz favorilerimiz ‘From the North’ ve ekmek üstü tarzdan ‘Ribbon’.

Adres: Hacı İsa, Küçük Hamam Sk. No:4, 35430 Urla/İzmir

Ziyaretçi Yorumları: Çok temiz, çok lezzetli, çalışanlar çok kibar ve ilgili. Porsiyonlar büyük, malzemeler çok güzel. Gerçekten kaliteli bir yer. Her şey dahil kahvaltı ile pankek kahvaltısını seçtik. İkisi de lezzetliydi. Ellerinize sağlık ??

5. Nunu

Sempatik ya da sempatik bir mekan olan Nunu, samimi ve sıcak ortamında kendinizi evinizde hissedebileceğiniz seçkin bir işletme. Kahvaltı için rezervasyon yaptırmanız gereken mekan, kahvaltının yanı sıra güzel kahveler eşliğinde tatlı bir kaçamak için de sıklıkla tercih ediliyor. Güne ister enfes grona ile başlayın, ister enfes gözlemelerle Nunu, her seçeneğiyle sizi çok keyifli hale getirecek.

Adres: Camiatik, Asmalı Çınar Sk. No:25, 35430 Urla/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Urla’da kahvaltı için samimi bir yer arıyorduk ve rastladık. Çok tatlı bir çiftin işlettiği bu mekanda kruvasan tabağı ve klasik kahvaltı tabağı sipariş ettik. Her şey çok lezzetliydi özellikle kruvasan. Bahçedeki salaş dekorasyonu beğendik. Sakin ve lezzetli bir kahvaltı için tercih edebilirsiniz 🙂

6. La Sandia

Zeytin ve ceviz ağaçlarının altında doğayla iç içe güzel bir kahvaltı… Daha ne olsun ki? Cıvıl cıvıl kuş sesleri arasında huzurlu bir atmosfer yaratan La Sandia, sofralarınızı kusursuz bir serpiştirme ile süsleyeceğiniz yer. Şimdi eğer bu yerle tanışmadıysanız Urla’da en sevdiğiniz yerlerden biri olacağını söyleyebiliriz. Özellikle çocuklu geniş bir aile iseniz çocuklarınız burayı çok sevecek.

Adres: İskele, Mithatpaşa Cd. No:30, 35441 Urla/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Gerçekten çok çeşitli ve lezzetli bir kahvaltı yaptım. Aslında daha sonra kalkmak istemedik ve pizza sipariş ettik. Ve harikaydı. Hem ortamına hem de lezzetlerine aşık olduğum bir yer oldu. Urla’ya geldiğimde her zaman geleceğim restoranı bulurum.

7. Yörük Aile Evi

Urla’nın en bilinen kahvaltı mekanlarından bir diğeri de Yörük Aile Yurdu. Ağaçların altına sıralanmış masalar, özellikle yaz aylarında bunaltıcı sıcaklardan kaçmak için birebir. Yörük Aile Evi, adından da anlaşılacağı üzere özellikle çocuklu ailelerin gözdesi. Odun ateşinde pişen gözlemeleri, özenle seçilmiş eserlerden oluşan köy kahvaltısı ve daha fazlasıyla Yörük Aile Evi’ni mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Adres:Yağcılar Yolu, 35430 Urla/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Çok keyifli, nezih bir kahvaltı mekanı. Kahvaltısı eksiksiz ve kaliteli. Kişi başı değil seçtiğiniz kahvaltı menüsüne göre fiyatlandırma yapmışlar ve bu çok güzel bir şey. Hafta sonları biraz kalabalık oluyor, bu yüzden gitmeden birkaç gün önce rezervasyon yaptırmanızda fayda var. Pazar günü rezervasyonsuz gittik ve 10-15 dakika bekledikten sonra masamıza oturduk. Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü. Özetle son zamanlarda gittiğim en keyifli kahvaltı mekanlarından biri diyebilirim.

8. Denizaltı Limanı

Bölgenin en eski ve en önemli işletmelerinden biri olan Denizaltı Limanı, günün hangi saati olursa olsun en çok tercih edilen ve gözde yerlerden biridir. Sıradan yılların eskitemediği başarısına lezzet ve başarı katan bir işletme olması da bunda büyük etken. Fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi deniz kenarında eşsiz bir manzaraya sahip olan Denizaltı Limanı, sofralarınızı bol çeşitle donatacak serpme kahvaltı ile sizleri karşılıyor. Kesinlikle böyle bir yere gitmelisiniz.

Adres: İskele, İskele Cd. No:75, 35430 Urla/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Kahvaltı yapmak için çok güzel bir yer. Deniz manzarası, lezzetli kahvaltı, sıcak ortam. Kışın gittiğinizde şömine başında sıcacık bir kahvaltı sabahı geçirebilirsiniz. Fiyatlar da çok makul. Erken gittik, yer doluydu, erken gitmemiz gerekiyordu. Eminim yazın daha ağırdır.

9. Rahatlayın

Rastgele bir kişiye Urla’da kahvaltı nerede yapılır diye soracak olursanız, Relax ilk tavsiye edilecek yerlerden biri olacaktır. Ahşap oyun alanından yeşillikler içindeki bahçesine ve en önemlisi lezzetlerine kadar her şeyin 10 numara olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Hafta sonları oldukça fazla ilgi gören bir yer olduğu için daha sakin bir ortam istiyorsanız kesinlikle hafta içi günleri tercih etmelisiniz.

Adres: Yenikent, Shell-Bp, İstasyonlar Merkezi, Yenikent Mahallesi, Dörtyol Mevkii, Mavi Sk. No : 1 D: No : 1, 35430 Urla/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Çok güzel bir kahvaltı mekanı f/p oranı çok güzel ?organik petek balından fesleğen soslarına, reçel çeşidinden meyvesine, çayına, böreğinden gözlemesine kadar her şey çok lezzetliydi.

10. Fermaki

Manzarasına doyamayan işletmelerden biri olan Fermaki, şık tasarımının yanı sıra samimi atmosferi, ilgili hizmeti ve aynı zamanda Urla’da bulunmasının doğal olarak hoş olan serpiştirmesi ile öne çıkan bir mekandır. zaman. Sadece kahvaltı için değil, keyifli romantik bir akşam yemeği için de tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda İzmir dışından gelenlerin de tercih ettiği otellerin ortasında yer almaktadır.

Adres: İskele, İskele Cd. No 97/A, 35441 Urla/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Harika bir deneyimdi, ilgili işçi ve tadı inanılmazdı. Eşimle birlikte gittik, kahvaltı o kadar zengindi ki çoğu şeyi bitiremedik bile. Güzel vakit geçirmek ve lezzetli yemekler yemek istiyorsanız hiç düşünmeden gitmek için mükemmel bir yer. Herşey için teşekkürler. Özellikle Sercan Bey çok ilgili ve nazikti.

11. Naturla Çiftliği

Fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi Naturla Çiftlik, yemyeşil ağaçların altında ve küçük bir yapay gölün yanında yer alan, doğanın tadını doyasıya çıkarabileceğiniz, adını hak eden işletmelerden biri. Bol oksijen ve huzuru depolayacağınız yerin, serpiştirdiği taze ve keyifli eserlerle herkesi kendine hayran bıraktığını söyleyebiliriz. Güneşli keyifli bir günde eşiniz ve arkadaşınızla keyifli vakit geçirmek için mutlaka uğramalısınız.

Adres: Kuşçular, 8034. Sk. 49 A, 35430 Urla/İzmir

Ziyaretçi Yorumları: Yol dar, biraz zorlu ama vardığınızda sizi hoş bir doğa ve mekan karşılıyor. Çocuklu aileler için oldukça uygun olan ördek göletinin doğası huzur vericidir. Personel çok ilgili ve kahvaltısı da çok keyifli ve doyurucuydu. Rezervasyon yaparak gittik, hafta sonu rezervasyonsuz gitmek sorun olabiliyor.

12. Konal Kafe

Ve geldik son teklifimiz Konal Cafe. Urla’da yaşayan ya da güzel bir gezi planlayan herkesin bildiği Konal Cafe, 100 yılı aşkın bir geçmişe sahip bir işletme. Sadece 8:30 ve 17:30 saatleri arasında kahvaltı servisi yapan mekan, daha çok el yapımı hamur işlerinin tadıyla anılıyor. Adeta anne evinde kahvaltı tadında geçen bu anların nostaljik bir tasarımla üst katta yer almasıyla ulaşılan huzurun düzeyine söylenecek söz yok. Urla planı yapar yapmaz ilk duraklarınız arasında Konal Cafe olmalı.

Adres: İsali, Hacı, Zafer Cd. No:4, 35430 Urla/İzmir

Ziyaretçi Yorumları: Nostaljik dekorasyonu, el yapımı lezzetleri ve güler yüzlü personeli ile çok sevdiğimiz bir yer haline geldi. Sınırsız kahvaltı, türk kahvesi sunumu olağanüstüydü. Urla’ya gittiğimde bu güzel yere uğramak isterim.

seydilerhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler